torstai 20. marraskuuta 2014

Viimeinen blogipäivitys Iinalta; KIITOS!

Tässä muutama kuva paikallisesta Keflavikin uimahallista, jota Islantilaiset eivät kuulema kutsu uima"halliksi", koska seon heidän mielestään pieni. Mun mielestä uimahalli muistutti jotain kunnon kylpylää! Uiminen on täällä todella halpaa. 400 islannin kruunua eli noin 2euroa 30senttiä.



Ulkona oli neljä kuumaa hot tubsia, eli paljua, joissa oli n. 40 asteista vettä. Yhdessä paljuista oli poreet. Ulkoolta löytyi myös lasten allas, isompi kuuma allas, sekä vesiliukumäki. Sisällä oli aika tyypillisen uimahallin näköistä. Kaksi isoa uima allasta, missä monia ratoja joissa pystyi uida. Lapsille oli myös lastenallas. Ulkona oli sauna, joka Iiriksen sanojen mukaan haisi korkeasaaren sademetsältä. Suomen saunoja ei voita mikään, mutta Islannin hot tubsit ovat kyllä erittäin hyviä saunan korvikkeita. No, Lauantaina päästään koti suomeen saunomaan :)


Tässä vielä kuva Torstain iltapäivän oppitunneilta. Teimme kotiin tuliaisiksi kynttilöitä. Saimme jokainen valita kuvan minkä laitamme. Teimme aikaisemmin viikolla myös kotiin tuliaisiksi joulukuusenkoristeita. 

Tämä oli osaltani viimeinen postaus. Huomenna vietämme viimeisen kokonaisen päivän Islannissa. Viimeinen koulupäivä tulee varmasti olemaan haikea. Tulen kaipaamaan kaikkia opettajia ja uusia kavereita Islannista. Mulla on ollut aivan unohtumaton matka. En voi muutakuin sanoa ison kiitoksen Keskuspuistolle, Erasmus+:lle, joka on tämän kaiken rahoittanut, sekä Fjölbrautaskóli Suðurnesja:lle, joka on siis ammattikoulu täällä Keflavikissa, jota olemme käyneet.

Kiitos kaikille, jotka olette tehneet tästä matkasta mahdollisen,
 ja kiitos kaikille jotka olette olleet täällä  mukana tekemässä tästä 
ikimuistoisen ja ihanan opintomatkan.

<3 llä; Onnekas Iina! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti