lauantai 1. marraskuuta 2014

Aamiainen klo 8.00. ->



Tässä ohjeet aamiaisen valmistajille. Tule vuoroon klo 7.15.

Siivoa sali ja hae tiskit pois. Laita astianpesukone päälle (täytä tiskin suihkulla, ei ole automaattinen vedenotto), esipese astiat, laita liotusvesi.

Aamiaiselle (ks. Kuva)

Kahvi: 6 mittaa per pannu suomalaisille, 8 mittaa unkarilaisille
Mehu: 2 kannua, tiivistettä pohjalle n. 2-3 cm
Leipää 1 kori & margariini
Juustoa 2 viipaletta per asiakas 
Kinkkua, kalkkunaleikeittä, maksamakkaraa, salamia (älä käytä leikkelekonetta ilman opettajaa)
Kurkkua, paprikaa ja tomaattia (bambulautasille, ei pestä koneessa)
Munia (paista, keitä, tee munakasta tai kokkelia, voi lisätä kinkkua ym. mukaan, muista kasvisversio)
Jogurttia ja kirsikoita
Puuroa (pieni kattila, hiutaleet kypsyvät hitaammin kuin Suomessa, hauduta 30 min)

Tarkkaile menekkiä ja tee lisää tarvittaessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti