keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Perjantai 14.11.2014

Perjantaina oli ruoanvalmistusta suomalaiseen ja tsekkiläiseen tapaan!
Ella ja Roosa menivät valmistamaan tsekkiläistä ruokaa.
Poronkäristyslihat porisivat pannulla!
Opettaja antaa ohjeita.
Ihana tulkkimme Monica oli keittiön keskipiste!
Tytöt pääsivät auttamaan ensi perunasalaattiaineksien pilkkomisessa.
Mikko teki parinsa kanssa marjakiisselin jälkiruoaksi.
Pojat onnistuivat erinomaisesti!
Tässä porisee alkuruokakeitto!
Karjalanpiirakkapaja toimi non-stop periaatteella! Sandeep valmisti myös perunasoseen parinsa kanssa.
Mielenkiintoinen vaaka!
Ei ihan tavallisia pyöryköitä...keittoon menossa!
Monica harjoitteli myös piirakoiden valmistusta. Ja hän muuten teki niitä kotonakin!
Tässä ryhmätyön tuloksena valmistuneita piirakoita valmiina uuniin!
Roosa odottaa seuraavia ohjeita!
Ella seuraa työskentelyä!
Monica tulkkaa ohjeita...
...ja tytöt ovat valmiina töihin!
Valtteri oli poronkäristysvastaava!
Pojat ahkeroivat!
Yhteistyö sujui iloisissa tunnelmissa.
Broilerinleikkeet ovat paistumassa.
Kyllä se ruoka jo maistuukin!
Alkuruokakeitto. Tätä tarjotaan usein häissä!
Broilerinleike ja perunasalaatti
Ensin syötiin tsekkiläistä ruokaa ja sitten annosteltiin suomalaista perinneruokaa.
Poronkäristystä, perunasosetta, puolukkahilloa ja karjalanpiirakoita munavoilla!
Ruokailun jälkeen saimme todistukset osallistumisesta Erasmus+ opiskelijoiden liikkuvuushankkeeseen! Valtteri!

Roosa
Sandeep
Ella
Blanka, Mikko ja Hana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti