keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Perinteisen jälkiruoan valmistusta

Tänään saimme opetusta sellaisen jälkiruokaherkun valmistukseen kuin "lehmänp****a". Valmistus on aikaavievää  ja maku on parhaimmillaan valmistusta seuraavana päivänä. 

Alimmaksi tulee sokerikakkupohja. Kerrokset kostutetaan sokeri-sitruunaliemellä, jossa on reilusti rommia. 

Sitten tulee suklaapohja.

Väliin laitetaan vaniljakiisseliä ja rommissa marinoituja rusinoita.

Sitten tulee pähkinäpohja.

Ja taas kiisseliä.

Lopuksi kaakaojauhetta. July ja Brice seuraavat tarkasti. 

Huomenna lisätään vielä kermavaahtoa. 

2 kommenttia:

  1. Hurja resepti! Ja hyvää Halloweenia sinne Unkariin!
    terveisin Pekka

    VastaaPoista
  2. Ei mikään imartelevin nimi tällä kakulla mutta varmasti maistuvaa! :D

    VastaaPoista