perjantai 31. lokakuuta 2014

Lähdön tunnelmissa

Olen Iina, ja opiskelen lähihoitajaksi ensimmäistä vuotta. Olemme lähdössä Islantiin opiskelijavaihtoon reilu kahdeksi viikoksi.
 
Enää 7 päivää lähtöön! Muistan kun täytin hakemusta, enkä todellakaan uskonut edes pääseväni ja laskin päiviä milloin saa tietää onko hyväksytty vai ei. Se oli Maanantai aamu, kun meidän ryhmävastaava pyysi mut ja Susanin sen luo, ja näytti meille, että meidät on hyväksytty. En osannut odottaa sitä reaktiota. Me vaan kiljuttiin ja huudettiin, ja luokkalaisten mukaan se kuului toiseen luokkaan. Silloin oli vielä yli 40 päivää, ja nyt viikko!
 
Tää on totta. Me lähetään. Ulkomaille!
IMG_5936
 
Asensin puhelimeen laskurin, ja rupesin tekemään listaa mitä pitää pakata mukaan. Etsin netistä kuvia ja tietoa Islannista. Odotan matkalta paljon nähtävyyksiä, tulivuoria, kuumialähteitä, luontoa, opiskelua, museoita, valokuvaamista, tietysti uutta kulttuuria ja kieliä, shoppailua ja hyvää ruokaa. Odotan innolla, että saadaan paljon uusia kokemuksia ja tullaan takaisin matkalaukullinen mahtavia muistoja jaettavana, joita varmasti tullaan muistelemaan vielä vuosien, ellei vuosikymmenienkin päästä.
 
Eniten lähtemisessä jännittää lentomatkat. En ole koskaan ennen ollut lentokoneessa, saatika ulkomailla. Kielitaito vähän jännittää, mutta oon varma, että pärjään ja opin Englantia sujuvammin.
 
<3 Iina 


2 kommenttia:

  1. Nyt laskurisi näyttää enää muutamaa päivää!! Jännittääkö?
    Pakkaukset onkin hyvä aloittaa hyvissä ajoin niin ei tule kiire. Ja olet hyvin perehtynyt Islantiin. Perehtymällä maahan ja paikkakuntaan saa matkasta paljon enemmän irti! Voitkin toimia vaikka oppaana muille ;)
    Mahtavaa matkaa! Bloggailkaahan ahkerasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, enää 3 päivää, en jaksa odottaa! Laukku pakattu ja rahat haettu. Apuva :D

      Poista