sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Pyöräilyäpä hyvinkin

Tosiaan, kuten ensimmäisessä matkapostauksessa kävikin ilmi, matka meni rattoisasti ja ilman suurempia kömmähdyksiä. Enempää en kerrokaan tässä, sillä aiemmassa postauksessa kerrottiin tarpeeksi.

Tänään, sunnuntaina lähdimme noin 11 aikaan suuntaamaan koululle. Tarkoituksena oli tutustua reittiin, jonka siis taitoimme pyörällä. Kun olimme kaikki perillä koulun edustalla, lähti osa porukasta pyörällä Zwollen keskustaa kohti. He myös ilmeisesti lounastivat yhdessä keskustassa. Minä ja Pauli päätimme mennä kävellen, sillä en halua ajaa keskustassa, ja kävimmekin poistulomatkalla Mäkkärin mätöillä.

Monin osin oli Zwollessakin hiljaista, varsinkin kun kuljimme pienillä, syrjäisemmillä teillä. Ne olivatkin minun mielestäni kauniita, ja pikkuruiset pihat oli laitettu hyvin vehreäksi ja edustavaksi. Myös kanaalit ja muut vesialueet olivat ihania, ja niiden kohdalle halusin aina pysähtyä.

Kameroita emme mukana kantaneet (minulla kun tuo pyöräily on niin hataraa), mutta kännykällä oli pakko päästä räpsimään muutama kuva matkan varrelta. Niitä en tähän saa näköjään lisättyä, joten koitan saada tänne kuviakin kun keksin miten niitä saan tabletilla laitettua...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti