tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kaksi ensimmäistä koulupäivää

Ensimmäisenä päivänä menimme klo 10 kouluun ja meillä oli heti info. Siellä kerrottiin mitä tulevat viikot tulee pitämään ja vähän tietoa hollannista. Sitten meille esiteltiin koulu ja esittelyn jälkeen saimme ruokaa (koulussa tarjotaan yleensä lämpimänä ruokana vain keitto ja sämpylä). Saimme tietää, että meidän projekti on asiakastyötä joten meillä oli kuvaukset koulun vanhassa rakennuksessa jossa on nykyään yrityksiä. Meidät jaettiin kahteen ryhmään ja aloitimme tekemään projektia josta emme voi puhua koska meillä vaitiolovelvollisuus sopimus. 

Toisena päivänä jatkoimme kuvauksia ja kuvauksien jälkeen aloimme editoimaan. Editointi ei oikein sujunut koska muistikortteja oli liian monta ja video materiaalit olivat sekaisin. Mutta saimme sitä edes jonkun verran editoitua.

Luokassa missä editoimme alkoi tunti jossa oppilaat eivät osanneet olla metelöimättä joten se häiritsi ja turhautti meitä.

Täällä koulussa oppilaat tulevat klo 12 maanantaisin kouluun ja heillä ei ole ollenkaan aikarajaa koulupäivissä. He voivat olla vaikka klo 18 asti koululla. - Julia, Essi & Melissa
#muussi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti