perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kouluvapaat keskiviikko ja torstai

Voiko olla tylsempää, ja aika paljon yhdentekevämpää ongelmaa, kuin se, ettei majapaikkamme wifi ota toimiakseen. Nyt kuitenkin istuskellessamme Pannenkoekschipissä (eli pannukakkulaivassa) on hyvin aikaa ja toimiva netti blogin päivittelyyn.

Keskiviikkokin vierähti erään laivan parissa, sillä kävimme porukalla Lelystadissa katsomassa Bataviaa, vanhaa Hollantilaista alusta. Itsessään paatti oli ihan kiva nähdä, mutta kahden tunnin esittelyn jälkeen alkoi se tursuamaan korvista. Sää sattui myös sopivasti kääntymään pilviseksi matkamme ajaksi. Sataman ja vanhan laivan lähettyvillä oli myös ostosalue, joka piti sisällään kalliita vaatteita ja vielä kalliimpia keittiövälineitä. 


Torstaina saimme liietä majapaikalta niinsanotusti omaan tahtiimme Zwolleen tai toiseen pirneen lähikylään. Paulin kanssa meidän oli tarkoitus kierrellä vaatekauppoja ja käydä syömässä. Ehdimme kuitenkin vain muutamaan kauppaan sen jälkeen, kun poikkesimme Mäkkäriin. Enkä niistäkään muutamista kaupoista mitään ostanut, sillä en näemmä osaa enää shoppailla. Nyt jatkan siitä, mistä kerroin ensimmäisessä kappaleessa. Olemme nyt siis koko porukka pannukakkulaivassa, ja saimme juuri herkut neniemme eteen. Osa meistä aikoo syödä suolaisen ruokansa täällä, minä maistan makeaa. Ruokailun jälkeen käymme ehkä museoimassa jossakin, ja palaamme takaisin majapaikalle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti