sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Buchta Bobousek - Parrot cake


1. Vaahdota 6 keltuaista, 2 rkl sokeria ja lisää vähitellen 1dl öljyä

2. Vaahdota 6 valkuaista ja sokeria.


3. Yhdistä vaahdot ja sekoita hyvin.







4. Punnitse taikina ja jaa se kolmeen yhtä suureen osaan.


5. Sekoita taikinoihin erimakuisia vanukasjauheita.

6. Voitele uunipelti öljyllä ja ripotelle siihen kookoshiutaleita.

7. Laita taikina pursotinpusseihin.


8. Pursota taikinoista vuorotellen raitoja pellille.




9. Tee veitsellä ison v:n muotoista kuviota taikinaan.


10. Paista kakkua kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia.



11. Jäähdytä ja leikkaa kakku pieniksi annospaloiksi. Pursota päälle kermavaahdosta sydämiä ja koristele punaisella hyytelöllä.


12. Nauti hyvässä seurassa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti