Torstai 12,05,16
Oltiin tänään hotellin keittiössä duunissa suvi minä ja riiko oltiin lämpimässä puolella tekemässä turska rullia valkoviinikastikkeessa pastan kanssa ja tehtiin paneruituja kalkkuna fileitä, punaviinikastiketta ja paisttuja perunoita. Patrik ja nilkas olivat kylmällä puollella tekemässä salaatteja. Tehtiin myös huomisen misat. Tänään oli enemmän asiakkaita kuin eilen ja kovempi meininki. Taas oli hyvä ja opettavainen päivä.
Jere
Work & Learn-liikkuvuushankkeen blogissa Keskuspuiston ammattiopiston opiskelijat ja vaihtoon lähtevät tukihenkilöt jakavat vaihdon aikaisia tapahtumia ja kokemuksia. Vaihdot kestävät 2 viikkoa ja ne toteutetaan lukuvuosina 2014-2015 ja 2015-2016. Projekti on Erasmus+ - ohjelman rahoittama, jonka hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa CIMO.
torstai 12. toukokuuta 2016
keskiviikko 11. toukokuuta 2016
Päivän tunnelmia
Keskiviikko 11.5.2016
Tänään oli toka työpäivä hotellin keittiöllä. Oli helpompi aloittaa työt kun ensimmäisenä päivänä. Hoidimme Jeren ja Ilmarin kansa kylmän keittiö ja Rino Riiko Patrick ja Niklas hoiti lämmintä keittiötä. Asiakkaita oli paljon enemmän kuin maanantaina mm. 60 heng konferenssiryhmä. Oli enemmän tekemistä kuin maanantaina. Päivä oli ihan mukava.
Tänään oli toka työpäivä hotellin keittiöllä. Oli helpompi aloittaa työt kun ensimmäisenä päivänä. Hoidimme Jeren ja Ilmarin kansa kylmän keittiö ja Rino Riiko Patrick ja Niklas hoiti lämmintä keittiötä. Asiakkaita oli paljon enemmän kuin maanantaina mm. 60 heng konferenssiryhmä. Oli enemmän tekemistä kuin maanantaina. Päivä oli ihan mukava.
tiistai 10. toukokuuta 2016
Tiistai 10.5 koululla opetuskeittiössä
Tänään olimme paikallisessa ammattikoulussa. Vastaanotto oli hyvä. Olin lämpimällä puolella tekemässä lohta, hollandaise kastiketta, parsaa ja parsaperunoita. Suvi, Jere ja Riiko olivat kylmällä puolella tekemässä alkuruuaksi Skagen canapeitä. Ruotsalais opiskelijat tarjoilivat ruuan. Jälkiruuaksi oli raparperipaistosta ja kermavaahtoa. Ruuan jälkeen siivosimme keittiömme ja veimme roskat. Työpäivän jälkeen lähdimme takaisin hotellille kuntosalille. Iltapäivällä kävimme kalahallissa. Sää on ollut lämmin edelleen. Tämä päivä oli mielestäni hyvä ja opettavainen.
maanantai 9. toukokuuta 2016
Ensimmäinen päivä
Eka työpäivä oli ihan jees, mitä nyt alko paniikilla kun huomasin unohtaneeni työhousut Suomeen. Muut opiskelijat on tosi mielenkiintosia persoonia ja keittiöhenkilökunta mukavaa. Ei tule muuta mieleen.
Osa porukasta eli Suvi ja Patrik menivät leipomaan focciaa ja brownieta. Niklas oli kylmäkkönä ja Riiko ja Jere olivat lämpimällä puolella. Lounasaikaan he pääsivät tekemään lautasannoksia, mikä oli erittäin opettavaista. Työpäivän jälkeen vedimme kuntosalitreenin koko porukka. Hyvä päivä!
Osa porukasta eli Suvi ja Patrik menivät leipomaan focciaa ja brownieta. Niklas oli kylmäkkönä ja Riiko ja Jere olivat lämpimällä puolella. Lounasaikaan he pääsivät tekemään lautasannoksia, mikä oli erittäin opettavaista. Työpäivän jälkeen vedimme kuntosalitreenin koko porukka. Hyvä päivä!
sunnuntai 8. toukokuuta 2016
Ensimmäisen päivän tunnelmia.
Oli ihan nastaa matkustaa ekaa kertaa lentokoneella, otti vähän korvista ku laskeuduttiin.
Perillä meitä odotti tila taksi jonka avulla pääsimme Kusteniin, aikaisen saapumisaikamme takia jouduimme odottamaan kolmisen tuntia huoneitamme, joten käytimme ajan hyödyksi ja kävimme syömässä sekä tutustuimme vähän hotellin lähi ympäristöön.
Myöhemmin päivällä kävimme myös katselemassa keskustaa-Jere.
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)